+32 465 33 92 07 alle dagen 08:00 - 22:00

Verhaal van ons club

Worstelclub “ Kampioen Gent” begint aan zijn zesde jaar. Wij hebben in die zes jaar tijd ons ingezet om het worstelen in België, specifiek Gent aan de jongeren en kinderen te promoten.

Musa Dudayev
Voorzitter Kampioen Gent

Als bestuurders van de vzw hebben we veel van ons moeten geven om na zes jaar redelijke resultaten te behalen over hans Europa bij alle tornooien.

Vanaf het begin tot heden, hebben wij deelgenomen aan bijna alle Europese tornooien zoals in: Duistland, Frankrijk, Nederland en België. Ons clubleden behaalden bij alle tornooien prachtige resultaten. Het is namelijk zover gekomen dat de samenwerking met de Belgische federatie aan ons als club de gegevens van de 5 beste worstelaars van onze club vroeg om ze op te roepen voor internationale tornooien en in te zetten voor de nationale ploeg van België.

Het waren echter geen makkelijke jaren voor ons. Momenteel hebben we gesprekken met de stad Gent om een vaste locatie te krijgen.

We zijn zover gekomen dat we nu zelfs ons eigen internationaal tornooi kunnen organiseren onder leiding van de Belgische worstelfederatie. Ons laatste tornooi was op 9 april 2017  waar onze worstelaars weer het beste van zich hebben laten zien.

“Onze club bestaat al meer dan 5 jaar. Wij hebben professionele coaches (trainers), een heeft een diploma Bachelor in worstelen. 6 trainers zijn specialisten met diploma. Vervolgens zijn er twee hulptrainers. Op dit moment telt de club 139 sporters, van verschillende leeftijden (van 5 tot 55 jaar). “

Lees ons publiciteitsmap voor meer informatie.

Close Menu